JOOGAA ETÄKURSSEINA 30.8. alkaen

← Ajankohtaista

ETÄJOOGAKURSSIT – uutuus!

30.8. – 18.10. (8 krt)

Etäjoogakurssit ovat poikkeuksellisesti maksuttomia FlowFit-jäsenille!
Yhden kurssin hinta 65€ (sis. alv24%)
Molemmat kurssit yhteishintaan 120€ (sis. alv24%)

Saat uuden tallenteen aina maanantaisin klo 16 mennessä. Tallenne on katsottavissa viikon ajan.

Kurssilaisilla on mahdollisuus varata aika henkilökohtaiseen “kyselyvarttiin” etänä, jos edelliskerran tunneilla on herännyt kysymyksiä. Sunnuntaina 5.9. järjestetään maksuton kyselyvartti etänä Zoomin välityksellä klo 12.
Seuraavilla viikoilla on mahdollista varata oma aika hintaan 16,25€ / kerta.

Ilmoittaudu Slotissa 30.8. päivän kohdalla 26.8. mennessä! Mikäli kurssin minimiosallistujamäärä (8) täyttyy 26.8. mennessä, saat sähköpostiisi osallistumis- ja maksuohjeet. Kurssi tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua (30.8.)

Kurssin tallenteet lähetetään sinulle linkkinä, joten ne eivät vie tilaa laitteeltasi. Tarvitset ainoastaan toimivan internet-yhteyden ja laitteen (puhelin, tabletti, tietokone) jolta voit katsoa tallenteet.

Valitse kahdesta vaihtoehdosta (alkeiskurssi / jatkokurssi) kumpi sopii sinulle, ja ilmoittaudu Slotissa 26.8. mennessä.
Mikäli jooga on sinulle tuttua, voit osallistua molemmille kursseille, jolloin saat kaksi erilaista harjoitusta yhdelle viikolle. Tallenteet ovat käytössäsi viikon ajan, joten voit tehdä toisen harjoituksen alkuviikosta ja voit säästää toisen loppuviikolle. Kurssien teemat kulkevat käsi kädessä, mutta harjoitus on tunneilla erilainen.

Ei suositella raskaana oleville, eikä akuuteista kiputiloista kärsiville henkilöille.

Lisätiedot kursseista täältä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Ota yhteyttä

Viestillä tai WhatsApilla

040 665 3181 

Sähköpostitse: 

laura@hyvinvointiflowfit.fi